Tatlıses magazincilere saldırdı

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Bodrum'da tatil yaptığı sırada, Kanal D'de yayınlanmakta olan 'Canlı Canlı' magazin programı ekibine saldırdığı iddia edildi.

Oğlu İdo ve bir grup arkadaşıyla birlikte saldırdığı gazetecileri dövdüğü ve kameralarını kırdığı iddia edildi

Saldırıya uğradığı iddia edilen muhabir Deniz Altuntaş ve Lokman Akdeniz, jandarma ve savcılığa başvurarak İbrahim Tatlıses'ten şikayetçi oldu. Gazetecilerin ifadesine göre röportaj yapmak istedikleri sırada Tatlıses'in oğlu İdo'nun ve beraberindekileri, önce küfür ederek iki gazeteciye tekme tokat saldırdığı, ardından da Lokman Akdeniz'in elinden kamerayı alarak duvara çarptığı iddia edildi. Çevredekilerin araya girmesiyle olaylar yatıştırılırken, olayın ehemen ardından Tatlıses ve yanındakilerin mekandan aydıldığı öne sürüldü.

Reklam
Reklam

GAZETECİLER 2 ŞER GÜN İŞ GÖREMEZ RAPORU ALDI

ikişer günlük iş göremez raporu aldıklarını kaydeden gazeteciler, İbrahim Tatlıses ve adamlarından şikayetçi olduklarını bildirdi.

Bodrum Adliyesine gelen Tatlıses ve beraberindekiler de açıklama yapmadan içeriye girdi.Savcılığa ifade veren Tatlıses, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada,
hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu öne sürdü. Tatlıses, "Kimseye ne vurduk, ne konuştuk. Olay budur ama büyütmek isteyenler, büyütebilir. Biz doğruyuz, ifade vermeye geldim" dedi.Tatlıses, bir gazetecinin "Kameralar kırılmış ne diyorsunuz?" sorusuna, "Kendileri kırmış olabilir. Gösterecekler kamerayı" dedi.Lokman Akdeniz de Tatlıses'in kendilerine adliye binasında da hakaret ettiğini öne sürdü.