Tatlıses Urfa'da Eski Mesleğine Döndü

Urfa'da Eski Mesleğine Döndü

ADNAN ÇELİK

Şanlıurfa’da Cami Mevlevihane Camii inşaatını gezen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses kızının adını açıkladı.

Şanlıurfaspor’un Samsunspor ile oynayacağı kritik maç öncesi Şanlıurfa’ya gelen İbrahim Tatlıses ve Nuri Sesigüzel Mevlevihane Camii inşaatını ziyaret etti. İnşatta çivi çakan Tatlıses, daha sonra kendisi için verilen öğle yemeğine geçti. Tatlıses’e Nuri Sesigüzel’in yanı sıra Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Seydi Eyüpoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba eşlik etti.

Reklam
Reklam

TATLISES: İMAN OLMADAN ÖBÜR DÜNYA’YA GİTMEYİN

İlahilerin okunduğu öğle yemeğinin ardından gazetecilere açıklama yapan ünlü türkücü herkesin ufakta olsa camiye bir yardım yapmasını istedi. ‘’İman olmadan öbür Dünya’ya gidilmez’ diyen İbrahim Tatlıses, cami inşaatına yardım yapılmasını istedi. Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tatlıses, Urfaspor maçı için Urfa’ya geldiğini hatırlatarak iyi bir sonuç almak istediklerini dile getirdi.

HAYRANLARI İZDİHAMA NEDEN OLDU

Eşinin bugün doğum yapacağını ifade eden ünlü türkücü, kızına vereceği ismin sorulması üzerine ‘’Kur’an-ı kerim’e ne ile başlanır? Elif, Be’’ diyerek kızının adını Elif koyacağını belirtti. Daha sonra kaldığı otele gitmek üzere yola çıkan Tatlıses’in hayranları izdihama neden oldu. Fotoğraf çektirmek ve Tatlıses’i yakından görmek isteyen vatandaşlar izdihama neden olurken ünlü türkücü korumaları eşliğinde güçlükle aracına alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz