Tatlıses'e acı haber

İbrahim Tatlıses'e şok haber.

Şanlıurfa'da, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in akrabası olan Organize Besi Sanayi Bölgesi Başkanı 80 yaşındaki Rızvan Rızvanoğlu ile birlikte yaşadığı 35 yaşındaki Fahriye Arslan evlerinde ölü olarak bulundu.

Göğüslerinden birer kurşunla vurulmuş olarak bulunan çiftin evinde altın kaplama bir tabanca bulundu. Polis, çiftten birinin geçirdiği cinnet sonrası ilk olarak karşısındakini vurup, ardından intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Olay, sabah saatlerinde İmam Bakır Mahallesi 684. Sokak'ta bulunan Rızvan Rızvanoğlu'na ait tripleks evde meydana geldi. Polis ihbar hattını arayanlar, Rızvanoğlu ailesinin bulunduğu evden 2 el silah sesi duyduklarını söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, tripleks evde; Rızvanoğlu'nu ağır yaralı halde bulurken, birlikte yaşadığı Fahriye Arslan'ın ise cesedine rastladı. Rızvanoğlu için sağlık ekiplerinden yardım istenirken, olay sırasında evde uyudukları anlaşılan Rızvanoğlu'nun 3 torunu ise polis merkezine götürüldü.

Ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine götürülen Rızvanoğlu, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Göğsünden tek mermi ile vurulan Rızvanoğlu'nun cesedi otopsi için hastane morguna konulurken, olayı duyan yakınları da hastaneye akın etti. Ölüm haberi ile yıkılan yakınları morg önünde sinir krizleri geçirdi.