Tatlıses'e sahnede kadın hayranından sürpriz

ANTALYA (İHA)- Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Antalya'da hayranlarına eşsiz müzik şöleni sundu. Kadın hayranlarından yoğun ilgi gören Tatlıses'e bir hayranı sahnede evlenme cüzdanı yolladı.

Sevilen sanatçı İbrahim Tatlıses, Club Lara'nın sezon açılışında sevenleriyle bir araya geldi. Son albümüne ait şarkıları seslendiren Tatlıses, gecede söylediği şarkıların yanı sıra esprileri ile sevenlerine keyifli anlar yaşattı. Kadın hayranları tarafından yoğun ilgi gören ünlü sanatçı, sahnede bir bayan dinleyicinin sürpriziyle karşılaştı.

Reklam
Reklam

Bayan hayranı tarafından sahneye fırlatılan zarfı açan Tatlıses, evlenme cüzdanıyla karşılaştı. Evlenme cüzdanını inceleyen Tatlıses, hayranına "Bu nedir kızım.
Yırtayım mı bunu. Bununla mı uğraşacağım" sözleriyle tepki gösterdi.

Diğer bayan hayranı ise gece boyunca sahne önünde Tatlıses'e söylediği şarkılarda eşlik etti. Telefonda arkadaşına Tatlıses'in şarkılarını dinleten bayan hayranı sahnedeki Tatlıses'e sarılabilmek için uzun süre uğraştı. Tatlıses'e kendisini fark ettiren hayranı Tatlıses'in elini tuttuktan sonra sevinçten gözyaşlarına hakim olamadı.