Tatlıses’ten Batmanlı öğrencilere “Okuyun” nasihati

İbrahim Tatlıses, Ufuk Okulları'nın 23 Nisan Kardeşlik Projesi kapsamında İstanbula gelen Batman Cumhuriyet Lisesi öğrencileriyle...

İbrahim Tatlıses, Ufuk Okulları'nın 23 Nisan Kardeşlik Projesi kapsamında İstanbula gelen Batman Cumhuriyet Lisesi öğrencileriyle sohbet etti.
Ufuk Okulları'nın kardeş okulu olarak 23 Nisan Kardeşlik Projesi kapsamında Batman’dan İstanbul’a gelen çocuklar İstanbul’u gezmeye başladı. İstanbul’u gün boyu gezen çocuklar yemek yemek için Tatlıses Kebab'a gitti. İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses çocukları misafir etti. Aynı zamanda okulun velisi olan Ahmet Tatlıses çocuklarla sohbet ederken İbrahim Tatlıses geldi. İbrahim Tatlıses’le fotoğraf çektiren çocuklar, heyecanla telefona sarılıp ailelerine haber verdi.
İbrahim Tatlıses çocuklarla sohbet edip onlara tavsiyelerde bulundu. Tatlıses “Çocuklar okumak sizin şuanda en kıymetli hazinenizdir. Ona sahip çıkın, mutlaka okuyun. Ben okuyamadım ama sizlerin okumasını istiyorum. Şimdi bana söz verin, erkek sözü okuyacaksınız. Söz mü?” diyerek çocuklara sordu. Çocuklarda hep beraber söz vererek Tatlısesi sevindirdi.
Çocuklarla sohbet eden Tatlıses, Ufukla Kardeş Okul Projesi kapsamında İstanbula geldiklerini öğrendi. Tatlıses kendi torununun da Ufuk'ta okuduğunu belirterek “Bu güzel projeyi düşünen ve uygulayan Ufuklu öğretmenleri tebrik ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: