Tatvan Emniyet Müdürü Başer Görevine Başladı

Bitlis’in Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Engin Öztürk, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü’ne, Bitlis İl Emniyet...

Bitlis’in Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Engin Öztürk, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü’ne, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdür Vekili Hikmet Başer ise Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Başer görevine başladı.

İlçede görev yapan gazeteciler Emniyet Müdürü Hikmet Başer’i ziyaret etti. Başer, her rütbedeki mevcut personel arkadaşları ile birlikte devlet, millet ve ilçe için en iyi hizmeti vermenin arayışı içinde olacaklarını söyledi.

Arkadaşlarıyla birlikte, ellerinden gelen tüm imkanları seferber ederek, daha huzurlu bir Tatvan için mesai zamanlarını gözetmeden çalışacaklarını belirten Başer, şunları söyledi: “Güler yüzlü polis ve vatandaş ilişkilerine özen gösteren, devletimizi en iyi şekilde temsil eden davranışları sergileyerek, hizmetlerin en iyi şekilde verilmesi için her türlü gayret ve özeni gösterecek, kanunların bizlere vermiş olduğu yetkileri kullanırken, insan haklarına, ahlaki değerlere özen gösterip, vatandaş odaklı görev anlayışıyla halkımıza hizmet etmeye çalışacağız. Halkımızın bize olan güven ve desteğiyle birlikte, ilçemizi gerek asayiş yönünden gerekse halkla ilişkiler yönünden bulunduğu noktadan daha üst noktalara taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bizden önce ilçemizin huzur ve güvenliğine katkı yapmış tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder, hizmet etmekten gurur ve onur duyacağımız değerli halkımıza sevgi ve saygılarımı sunarım.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: