Tatvan Müftülüğü'nce Kurban Kesimi Yapıldı

Tatvan Müftülüğü, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Kurban Bayramı'nın 3. gününde kurban kesimi yaptı.

Tatvan Müftülüğü, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Kurban Bayramı'nın 3. gününde kurban kesimi yaptı.

Tatvan Müftüsü Sabhetullah Kızılşah, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin her bölgesinde hayata geçirilen organizasyona, Tatvan'da vekaleten katılarak toplu kurban kesimi yaptıklarını söyledi.

İlçede 49 küçükbaş kurbanın kesimi yaptıklarını ve kurban etlerinin ihtiyaç sahibi 250 aileye dağıtıldığını belirten Kızılşah, şunları ifade etti:

"Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen organizasyona, biz de burada vekaleten katıldık. Kurban kesimi için başvurarak, vakfa para yatıran hayırseverler adına, temiz ve modern bir mezbahane ortamında kesimleri gerçekleştirdik. Toplam 49 küçükbaş kurbanlığın kesim ve parçalanması tamamlandı. Bu kurban etleri eşit bir şekilde paketlenerek 250 ihtiyaç sahibi ailenin adresine teslim edilecek."

Reklam
Reklam

Yeni Mahalle'de ikamet eden 4 çocuk babası mevsimlik işçi Abdulaziz Kaplan ise, organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür etti.

Kaplan, "Kirada oturuyorum ve mevsimlik işçi olarak çalışıyorum. Geçim sıkıntısı yaşıyoruz. Kurban Bayramı'nda bize bu sevinci yaşatan, vakfa vekaletlik veren duyarlı hayırseverlere, bu organizasyonu yapanlara teşekkür ederim. Çok temiz bir kesim yapılmış. Dolu dolu hazırlanan paketler ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Bu etkinlikte emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Muhabir: Servet Taşdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: