Tatvan Myo Mezunları Bir Araya Geldi

Bitlis Eren Üniversitesi Tatvan Meslek Yüksek Okulu mezunları (MYO), okul yönetimi tarafından düzenlenen birinci “mezunlar...

Bitlis Eren Üniversitesi Tatvan Meslek Yüksek Okulu mezunları (MYO), okul yönetimi tarafından düzenlenen birinci “mezunlar buluşması” programıyla bir araya geldiler.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programın açılış programında konuşan Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Güney, yapılan programın önemine vurgu yaptı. Tatvan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Cahit Taşdemir ise, gelişen teknoloji ve iletişim imkanları ile aradan yıllar geçmesine rağmen mezunlar ile tekrar bir araya gelebilmenin mümkün olduğunu söyledi. Bu güne kadar yüksek okuldan mezun olan öğrenci sayısının yaklaşık 4 bin 800 civarında olduğunu ifade eden Yard. Doç. Dr. Taşdemir, “Bu gün bu mezunlarımızdan bir kısmının bu gün okulumuzun bu konferans salonunda bir araya gelmeleri doğrusu son derece önemli, anlamlı, ve heyecan verici bulduğumu ifade etmek istiyorum.Yüksekokulumuzdan mezun olmuş ve şu anda memleketin değişik yerlerinde kendi mesleklerini icra eden, saygın bir konumda bulunan siz değerli mezunlarla ile bir araya gelmek irtibatın ve muhabbetin yeniden güçlendirilmesi bakımından inanıyorum ki gerek üniversitemizin gerekse meslek yüksek okullarımızın tanımına çok büyük katkılar sağlayacaktır. Üniversitenin mezunlarıyla bağının kopmaması temel üniversite anlayışının önemli öğelerinden biridir. Bizi burada bir araya getiren duygunun, Tatvan Meslek Yüksek Okulu sevgisi, arkadaşlık, dostluk ve geçmişin unutulmayan anılarıdır” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmaların ardından mezunlar sahneye çıkarak okul yıllarında başlarından geçen trajikomik olayları anlattı. Ardından ise mezunları temsilen seçilen 3 mezuna plaket verildi.

Birinci “mezunlar buluşması” verilen kokteyl ve çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: