Tatvan YURT-KUR'da eğitim programları sürüyor

Tatvan'daki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda, üniversite öğrencilerine, "Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme" semineri verildi.

Tatvan'daki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda, üniversite öğrencilerine, "Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme" semineri verildi.

Düzenlenen seminere Van Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü'nden Mustafa Yayan ve Yakup Keleş, Tatvan YURT-KUR Müdürü Necmettin Gündoğan, Müdür Yardımcısı Şabettin Kılıç, kurum çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Tatvan YURT-KUR binasındaki kafeteryada 3'üncüsü düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan, Tatvan YURT-KUR Müdürü Gündoğan, kurum olarak 2011-2012 öğretim döneminde, "Liderlik Okulu" başlığı altında kişisel eğitim programları düzenlediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

"Liderlik Okulu" eğitimleri çerçevesinde bu kez öğrencilere, "Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme" semineri verildiğini belirten Gündoğan, "Bu eğitimlerin amacı, yurtlarımızda barınan öğrencilerimizin, motivasyonunu yüksek, zamanı iyi yöneten, özgüveni artmış, başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran bireyler olarak yetiştirmek ve onların sosyal gelişimlerine katkı sağlamaktır" dedi.

Ardından eğitim danışmanı ve kişisel gelişim uzmanı Muhammed Genç, öğrencileri, "Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme" konusunda bilgilendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: