Tatvan'da 6 Ayda 244 Çift Evlendi

Tatvan'da 2012 yılının ilk 6 ayında 244 çift dünya evine girdi.

Tatvan'da 2012 yılının ilk 6 ayında 244 çift dünya evine girdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Necati Çinik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye kayıtlarına göre geçen yıl ilçede 525 çiftin evlendiğini anımsattı.

Bu yılın ilk 6 ayında ise 244 çiftin dünya evine girdiğini açıklayan Çinik, şöyle konuştu:

"Kayıtlarımıza göre geçen yıl Tatvan'da 525 evlilik yapılmış. Bunlar 478'i evlenme yapmış, 334'ü aile cüzdanı almış, 47'si ise evlenme izni istemiş. Bu yılın ilk 6 ayında ise 244 resmi evlendirme yapıldı. Bunlardan 193'ü evlenme, 93'ü evlenme cüzdanı, 51 çift ise evlenme izni aldı. Son 2 yılda evlenme izni alanların evlenmeleri yapıldı. Bazı vatandaşımız evlenme cüzdanlarını nüfus müdürlüğünden, bazıları da dışardan aldı. Geçtiğimiz kış mevsimi çok ağır geçti ve bu nedenle kimse düğün yapamadı. İlçede düğünler genelde yazın yapılıyor. Bayramdan sonra düğünler devam edecek."

Reklam
Reklam

Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: