Tatvan'da Bayram Canlılığı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bayram alışverişlerini son güne bırakan vatandaşlar sağanak yağış altında bayram alışverişlerini yaptı.Çarşı...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bayram alışverişlerini son güne bırakan vatandaşlar sağanak yağış altında bayram alışverişlerini yaptı.

Çarşı merkezinde kurulan bayram stantlarına çocuklarıyla birlikte gelen vatandaşlardan Turgut Cibali, hem bayram şekeri aldığını hem de çocuklarına bayramlık kıyafet aldığını söyledi. Fiyatların geçen yıllara oranla düşük olduğunu kaydeden Cibali, “Bu yıl önceki yıllara oranla fiyatlar normal. Çocuklarımla birlikte bayram alışverişine çıktık. Önce bayram şekerimizi aldık. Ardından da çocuklarıma bayram kıyafeti aldım.” dedi.

Reklam
Reklam

Satıcılardan Muhittin Varlık ise iş yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arife gününde işlerinin daha yoğunlaştığını anlatan Varlık, “Bu yıl satışlarımız gayet güzel geçti. Arife günü de yine büyük bir yoğunluk var. Bayram üzeri getirmiş olduğumuz eşyalarımızın büyük bölümünü sattık.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: