Tatvan’da “bir İshaksın Bir Cemil” Oyunu Sahnelendi

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan Folklor Araştırma Spor Kulübü Derneği (TAFAD) tarafından ilçede “Bir İshaksın...

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan Folklor Araştırma Spor Kulübü Derneği (TAFAD) tarafından ilçede “Bir İshaksın Bir Cemil” tiyatro oyunu sahnelendi.

Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen tiyatro oyunu izleyicilerden büyük beğeni topladı. Sahnelenen tiyatro oyunun ardından kısa bir konuşma yapan TAFAD Başkanı Maşallah Sönmez, tiyatro ekiplerinin sahnelediği oyunun beğenilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sönmez, herkese keyifli bir gece yaşattıkları için son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Tiyatro oyununa Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, Bitlis Genç İş Adamları (BİGİAD) Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin ve çok sayıda vatandaş izledi. Gece TAFAD Folklor ekibinin halaylar çekmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: