Tatvan'da "Bursa İskender Kebap Salonu" Açıldı

Tatvan ilçesinde "Bursa İskender Kebap Salonu"nun açılışı yapıldı.

Tatvan ilçesinde "Bursa İskender Kebap Salonu"nun açılışı yapıldı.

Yeni Çarşı'da düzenlenen açılışa katılan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, salonun Tatvan'da marka olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Hızla gelişen Tatvan'da, her hafta yeni bir iş yerinin açılışını gerçekleştirildiklerini belirten Erkan, şunları söyledi:

"Açılan her iş yeri, Tatvan'ın potansiyelinin gelişmesi, insanlara yeni mekan yaratması ve ayrıca istihdamı artırması yönüyle çok önemli. Arkadaşlar burada çok güzel bir mekan oluşturmuş. Bu güzel ve sıcak ortam Tatvanlılar'ın uğrak yeri haline gelecek. Hayırlı olmasını diliyorum."

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Abdullah Ok ise, ilçede güzel ve ferah bir iş yerinin daha açıldığını söyledi.

Ok, "Arkadaşlar burada güzel bir iş yeri açmış. Öncelikle hayırlı olsun dileklerinde bulunmak istiyorum. Tatvan hızla modernleşip, güzelleşiyor ve gelişiyor. Dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için bu tür iş yerlerinin açılması gerekiyor" dedi.

İskender kebabını köz ateşte pişirip Tatvanlılar'ı eşsiz bir lezzetle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten işletmeci Cihan Unal ise, imkanlarını zorlayarak, ferah bir mekanda, güzel hizmetler sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Unal, "Böylelikle Bursa'da pişirilen iskender kebabın lezzetini, Tatvan'a taşımış olduk. İki katlı ve 70 kişi kapasiteli iş yerimizde insanlara közde iskender ve diğer ızgara çeşitlerimizle hizmet veriyoruz. Bu eşsiz lezzet için Bursa'ya gitmeye gerek kalmadı" dedi.

Muhabir: Servet Taşdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: