Tatvan'da Çanakkale Şehitleri Anısına Müzikal

Tatvan ilçesinde, Çanakkale şehitlerini anmak için müzikal tiyatro gösterisi sahnelendi.

Tatvan ilçesinde, Çanakkale şehitlerini anmak için müzikal tiyatro gösterisi sahnelendi.

Tatvan Gençlik Kulübü Derneği'nin hazırladığı gösteri, beğeniyle izlendi.

Dernek Başkanı Zafer Aygül, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çanakkale şehitlerini anmanın büyük önem taşıdığını söyledi.

Aygül, şöyle konuştu:

"Birlik ve beraberlik ışığını, doğudan yükseltmek istedik. Van'dan gelen yönetmen Hayrullah Elmas ve gençlik kulübü üyelerine çok teşekkür ediyorum. Fırsat verildikçe gençlerin ne kadar güzel işler başardığını, yaptığımız işlerle gösteriyoruz. 4 yıl önce faaliyetlerimize 15 kişiyle başladık. Bugün sayımız 456 gence ulaştı. Gitar, tiyatro, web tasarım, bağlama kursları ve il dışı gezileriyle, faaliyetlerimizi yürütüyoruz. İnşallah başarımızı artırarak, yolumuza devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

Bitlis Dernekler Müdürü Hasan Tekin de sivil toplum kuruluşlarının çalışma alanları ve Bitlis'teki dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Tekin, dernek üyesi gençleri başarılarından dolayı kutladı.

Gösteriyi, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Başer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulcebbar Bulduk, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Kalender ve çok sayıda vatandaş izledi.

Muhabir: Servet Taşdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: