Tatvan’da MOBESE'ye Takılan Kaza Görüntüleri

BİTLİS (AA) - Tatvan ilçesindeki farklı noktalarda meydana gelen kazalar ve sürücü hataları MOBESE kameralarına yansıdı.

BİTLİS - Tatvan ilçesindeki farklı noktalarda meydana gelen kazalar ve sürücü hataları MOBESE kameralarına yansıdı. Kaydedilen görüntülerden birinde, yol geçişinde şehirlerarası yolcu taşıyan otobüsle yarışmaya çalışan bisikletli, bir süre sonra hakimiyetini kaydedip yere düşüyor. Yere düşen bisikletli, şans eseri kazadan yara almadan kurtuluyor. Diğer bir görüntüde ise caddeden geçerken annesinin elini bırakan çocuğa aracın çarpma anı yer alıyor. Kaza Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Çulhur Kavşağı mevkinde meydana geliyor. Görüntülerde bir kadın kucağındaki bebek ve 2 çocuğuyla karşı şeride geçmek için orta refüjün yanında bekliyor. Bu sırada çocuklardan biri annesinin elini bırakıp yola fırlıyor ve yoldan geçen araç çocuğa çarpıyor. Küçük çocuk çarpmanın etkisiyle yola savruluyor. Hastaneye kaldırılan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: