Tatvan’da Mutabakat Oluşumu Toplantısı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir araya gelen sivil toplum örgütleri, Bitlis Barış Eşitlik Hak ve Özgürlükler...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir araya gelen sivil toplum örgütleri, Bitlis Barış Eşitlik Hak ve Özgürlükler Platformu oluşumu için mutabakat toplantısı yaptı.

Bitlis bölgesinden toplam 37 sivil toplum kuruluşunun katılım gösterdiği toplantıya; Bitlis Barış Girişimi adına Hüseyin Olan, KESK Haber-Sen adına Kenan Avkan, Özgür-Der adına Ersin Sönmezler ve Memur-Sen adına Yılmaz Aslan konuşmacı olarak katıldı. Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, katılımcılara Bitlis Barış Eşitlik Hak ve Özgürlükler Platformu mutabakat metni dağıtılarak platformun amacı, hedefleri ve temel ilkeleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Reklam
Reklam

Platformun oluşumu konusunda bir sonuca varıldığında kamuoyunun bilgilendirileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: