Tatvan’da “temiz Çevre Projesi” Toplantısı Yapıldı

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamlığı tarafından “Temiz Çevre Projesi” toplantısı yapıldı.Tatvan Kaymakamlığı’nın yaptığı projeye kaymakamlık ve...

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamlığı tarafından “Temiz Çevre Projesi” toplantısı yapıldı.

Tatvan Kaymakamlığı’nın yaptığı projeye kaymakamlık ve belediyeye bağlı tüm kurumların yanı sıra sivil toplum kuruluşları da destek verdi.

Proje startının ilçe merkezinde 10 Haziran 2013 Pazartesi günü saat 10:30’da Tatvan Atatürk Lisesi önünde, köylerde ise saat 11:30’da Kıyıdüzü köyünde verileceği bildirildi.

Tüm kurum ve okulların katılımıyla başlayacak olan temizlik projesiyle mahalle ve köylerdeki sokakların temizleneceğini belirten Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, proje amacının vatandaşlarda çevre temizliği bilinci oluşturmak olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Erkan, “Temiz çevre, temiz toplum ve temiz gelecek için hep beraber el ele vererek bu projemizi yürüteceğiz. Tatvan ilçe merkezinde startı verilecek olan temizlik çalışmaları köylerde de devam edecek. Aynı zamanda okullarımızda eğitim seminerleri olarak temizliği önemi anlatılacak ve camilerimizde de bu konularda vaazlar verilecek. Bu etkinliğimize vatandaşlarımızın da destek ve katılım göstereceğinden eminim” dedi.

Toplantıya Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, Tatvan Müftüsü Sabhetullah Kızılşah, kamu kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: