Tatvan’da Yeni Bir Düğün Salonu Hizmete Açıldı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde sosyal tesis eksikliğinin giderilmesi amacıyla yeni bir düğün ve konferans salonu hizmete...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde sosyal tesis eksikliğinin giderilmesi amacıyla yeni bir düğün ve konferans salonu hizmete açıldı.

Tatvan Doğum Hastanesi yanında işletmeci Mahmut Rızabeytorunları tarafından açılan “Rızabeytorunları düğün ve konferans salonu” hizmet vermeye başladı. Her geçen gün gelişmekte olan Tatvan’da sosyal tesislerin yetersiz kalması nedeniyle vatandaşların düğün sezonunda sıkıntısı çekmemesi için Tatvan’a 2 bin 500 kişi kapasiteli modern bir düğün salonu kazandırdıklarını belirten Mahmut Rızabeytorunları, düğün ve konferans salonunda hem düğünlerin hem de yemekli ve yemeksiz özel günlerin yapılabileceğini söyledi. Hizmete açmış oldukları 150 metrekarelik salonda 20 deneyimli eleman ile hizmet vermeye hazır olduklarını ifade eden Rızabeytorunları, “Salonumuz 2 bin 500 kişi kapasitelidir. Salonumuzda alanında deneyimli 20 personelle hizmet vermekteyiz. Salonumuz gerek düğün, nişan, konser ve özel günler başta olmak üzere her şekilde hizmet vermektedir. Ayrıca salonumuza ait otoparkımız da bulunmaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

Yaz sezonunda Tatvanlılara modern standartlarda hizmet vereceklerini kaydeden Mahmut Rızabeytorunları, açmış oldukları düğün salonunun modern standartlarda açılan ilk salon olduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: