Tatvanlı Kadınların El Nakışı Başarısı

Tatvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde usta öğretici ve kursiyer tarafından hazırlanan el nakışı masa örtüsü, Türkiye genelinde yapılan yarışmada "Jüri

Tatvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde usta öğretici ve kursiyer tarafından hazırlanan el nakışı masa örtüsü, Türkiye genelinde yapılan yarışmada "Jüri Özel Ödülü"ne layık bulundu.

Kaplan Tekstil ile Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen ve İstanbul'da yapılan, "Basit El Nakışı Yarışması"na, Tatvan Halk Eğitim Merkezi 4 eserle katıldı. Yarışmada masa örtüsüne işlenen tavus kuşu figürü, Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Eserin usta öğretici Muniser Güngör ve kursiyer Esra Güngör tarafından hazırlandığı, 19 Haziran'da yapılan yarışmadan sonra, İstanbul Pendik'teki Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde sergilendiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Servet Taşdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: