Tatvanlı Ressam Nusret Altan'ın Kişisel Resim Sergisi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde ressam Nusret Altan ilk kişisel resim sergisini açtı.Bir alışveriş merkezinde 4 yıllık...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde ressam Nusret Altan ilk kişisel resim sergisini açtı.

Bir alışveriş merkezinde 4 yıllık süre zarfında yapmış olduğu resimlerini sergileyen Altan, küçük yaştan beri merakı olduğu resimlerle ilgili her hangi bir eğitim almadığını, ancak buna rağmen başarılı eserler ortaya çıkardığını söyledi. Vatandaşların sergiye olan ilgisinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Nusret Altan, “Resim çizmeye küçük yaşlarda başladım. Ancak profesyonel anlamda resim çizimine son 4 yıldır başladım. Çizdiğim resimler arasında doğa, hayat, insan gibi portreler yer alıyor. Resimlerimi tanıtmak amacıyla sergi açtım. Sergim birkaç gün devam edecek. Vatandaşlar da çok ilgi gösterdi. Bu ilgi hem beni mutlu etti, hem de bana cesaret verdi. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de daha değişik ve ilginç resimler yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sergiyi dolaşan Asım Tunç ise, Altan’ın bu konuda her hangi bir eğitim alamamasına karşın yaptığı yaptığı resimlerle usta ressamlara adeta taş çıkardığını söyledi. Bu tür işlerle uğraşanlara destek olunmasını gerektiğini dile getiren Tunç, “Uzun yıllar boyunca resim çizebilmek için değişik yerlerde servet harcayan insanlar var. Bence resim sonradan öğrenilmez, doğuştan gelen bir yetenektir, ancak sonradan geliştirilebilir. Resimlere bakıldığında da zaten ressam arkadaşımızın yeteneğinin olduğu belli oluyor. Arkadaşımızı kutluyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: