Tav, Medical Park Antalyaspor’la Olan Reklam Anlaşmasını Uzattı

TAV Gazipaşa Airport, Medical Park Antalyaspor ile forma göğüs reklamı anlaşmasını sezon sonuna kadar uzattı.Medical...

TAV Gazipaşa Airport, Medical Park Antalyaspor ile forma göğüs reklamı anlaşmasını sezon sonuna kadar uzattı.

Medical Park Antalyaspor'a geçen ay Kasımpaşa, Beşiktaş ve Bursaspor maçları için forma göğüs reklamı veren TAV Gazipaşa Airport, kırmızı-beyazlı kulüp ile sezon sonunu kadar 4 maçlık daha anlaşma yaptı. Medical Park Antalyaspor; Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Orduspor ve Eskişehirspor maçlarına da TAV'ın "Gazipaşa Airport" göğüs reklamı ile çıkacak.

TAV Gazipaşa Airport’un, forma reklamı ile hem ticari hem de idari olarak olumlu geri dönüşler alması ve beklediği tanıtımı etkin bir şekilde gerçekleştirmesi üzerine anlaşmayı sezon sonuna kadar uzatma kararı aldığı öğrenildi. Anlaşmanın, Antalya kamuoyunda da ilgi görmesi üzerine "Gazipaşa Airport" göğüs reklamlı orijinal Antalyaspor maç formalarına Antalyaspor Store’larda, aşırı bir talep oluşmuştu.

Reklam
Reklam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçen ay Hollanda’ya yaptığı ziyaret esnasında, Medical Park Antalyapor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı sohbette kırmızı-beyazlı takımın forma göğüs reklamı olmadığını öğrenince, Gazipaşa Airport’u işaret etmiş ve Milletvekili Çavuşoğlu’nun konuyla ilgilenmesini istemişti. Çavuşoğlu’nun girişimi sonunda TAV, Antalya bölgesi ile Alanya turizmine karşı duyarlı ve sorumlu bir tutum sergileyerek, Medical Park Antalyaspor ile 3 maçlık "Gazipaşa Airport" forma göğüs reklam anlaşması yapmıştı.

Özellikle, İstanbul'da 3. hava alanı projesinin gündemde olduğu bu günlerde, TAV'ın Antalya ve Antalyaspor'a karşı sergilediği tutum özellikle Turizm kamuoyu tarafından övgüyle karşılandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz