Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akyol veda yemeğiyle ayrıldı

Denizli merkeze tayin edilen Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan Veli Akyol için veda yemeği...

Denizli merkeze tayin edilen Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan Veli Akyol için veda yemeği düzenlendi. Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndaki yemeğe Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel, diğer protokol üyeleri, okul müdürleri ve davetliler katıldı.
Yemekte konuşan Tavas Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ramazan İlkhan, Milli Eğitim Müdürü Akyol’un, dört duvar arasında imza atarak mesai tamamlama yerine sürekli hareket mantığıyla eğitim için gece ve gündüz kavramlarını kaldırdığını söyledi. Kaymakam Gürel de Akyol'la çalışmaktan her zaman mutluluk duyduğunu belirterek, "Görevini hakkıyla yerine getirmiştir. Başarılarından dolayı kendisine teşekkür belgesi takdim ediyorum." dedi. Milli Eğitim Müdürü Akyol da yaptığı konuşmada, eğitim her için her zaman daha fazla çalışmak gerektiğini ifade ederek, aynı tempoyla devam edilmesinin önemine değindi. Hizmet için yer ve mekanın önemli olmadığını söyleyen Akyol, eğitim için bundan sonra da üzerine düşeni yapacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz