Tavas'ta vergi rekortmenleri açıklandı

Tavas'ta 2011 yılının vergi rekortmeni Süleyman Şavkın oldu.

Tavas'ta 2011 yılının vergi rekortmeni Süleyman Şavkın oldu.

Tavas Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, müteahhit Süleyman Şavkın 99 bin 684 lira 6 kuruş ile Tavas'ın en çok vergi veren mükellefi olurken, ilk 10 sıradaki diğer isimler, Ahmet Dobulga, Ramazan Şahin, Yavuz Yiğiter, Erdal Karacan, Saffet İnamlık, Servet İnamlık, Sait Büyüktarakçı, Hasan Baloğlu, Adem Karadere oldu.

2011 Vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi rekortmenleri ise Saniye Bıyıklı, Necati Bilal, Adil Kalli, Kadir Otacı, Nargüzel Katırcı, Mehmet Dedek, Ali Bilal, Mehmet Direk, Ahmet İncekara ve Mehmet Küçükel'den oluştu.

Reklam
Reklam

Tavas Vergi Dairesi Müdürü Veli Kılıç, 100 bin lira ve üzeri matrah beyan eden mükellef sayısının 10 kişi olduğunu, geçen yıla oranla verilen gelir vergisi beyanname sayısının aynı olmakla beraber beyan edilen matrahta yüzde 8 artış olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz