Tavşanlı, Ankara'daki Fuarda Tanıtıldı

Ankara'da bu yıl 6'ncısı düzenlen "Ege İlleri Tanıtım Günleri Fuarı"nda, Tavşanlı Belediyesi stant açtı.

Ankara'da bu yıl 6'ncısı düzenlen "Ege İlleri Tanıtım Günleri Fuarı"nda, Tavşanlı Belediyesi stant açtı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 11-15 Nisan'da Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen fuarda, Tavşanlı'nın dünyaya açılan penceresi olan Göbel Termal Tesisleri ile leblebilerinin tanıtımı yapıldı.

Ziyaretçilere, tanıtım içerikli CD ve broşürlerin dağıtıldığı etkinlikte, yerel lezzetlerin de tanıtımı gerçekleştirildi.

Yoğun ilgi gören standı, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık ve Kütahyalı TRT ses sanatçısı Orhan Ayaz da gezdi.

Reklam
Reklam

Etkinlikte, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) Ankara Şubesi yetkililerince belediye görevlilerine plaket verildi.

Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz