Tavşanlı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Köylerde Çöp Toplama Hizmetine Başlıyor

Tavşanlı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, Tavşanlı köylerinde çevre kirliliğinin giderilmesi ve çöplerin toplanmasına yönelik...

Tavşanlı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, Tavşanlı köylerinde çevre kirliliğinin giderilmesi ve çöplerin toplanmasına yönelik alınan çöp konteynerlerinin köylere teslimi devam ediyor.

Kütahya İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir, Tavşanlı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Tavşanlı köylerinin çöp toplaması için bugüne kadar 7 köye 210 adet 400 litrelik çöp konteyneri ve 1adet çöp toplama römorku alımının yapıldığını söyledi.

Bu yıl için Çevre Bakanlığından sağlanan, Tavşanlı Köylerinde Çevre Kirliliğinin Giderilmesi ve Çöp Toplama Projesi desteği ile 18 köye 365 adet çöp konteyneri alındığını belirten Aydemir, yüklenici firma tarafından çöp konteynerlerinin teslimine devam edildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Ramazan Aydemir, ayrıca bu kapsamda Çevre Bakanlığından da 1 adet çöp kamyonu alımı için onay çıktığını ifade ederek, ilk etapta Tavşanlı’ya yakın olan köylerin çöp toplama işinin yapılacağını anlattı.

Bu faaliyetin Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İl Genel Meclis üyeleri, İlçe Özel İdare Müdürlüğü, Birlik Encümeni ve muhtarların ortak çalışması ile şekillendiğini belirten Aydemir emeği geçen herkese teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: