Tavşanlı'da Hayvan Pazarı Ile Ada Mesireliği Çalışmaları

Tavşanlı ilçesinde, belediye tarafından yürütülen Hayvan Pazarı ile Ada Mesireliği çalışmaları, tamamlanma aşamasına getirildi.

Tavşanlı ilçesinde, belediye tarafından yürütülen Hayvan Pazarı ile Ada Mesireliği çalışmaları, tamamlanma aşamasına getirildi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ekiplerinin, geçen yıl temelleri atılan ve bu yıl hizmete sunulması planlanan Hayvan Pazarı'nda yüklenici firmanın inşaatta hızla sona doğru yaklaşmasından dolayı çevre ve otopark düzenlemesine başladığını bildirdi.

Ada Mesireliği'nde ise geçen yıl yapılan düzenlemelere ilave olarak Ada Stadı bölümünde çalışmaların devam ettiğini duyuran Güler, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Zemin tesviyesiyle yürüyüş yolları, düğün salonu, spor alanı gibi düzenlemelerin yer alacağı bölümün ve Anıtlar Kurulu tarafından ihale edilip tamiratına başlanan, ilçemiz tarihi değerleri içinde yer alan Ada Köprüsü'nün de tamamlanmasıyla eski meşhur günlerine dönecek olan Ada Mesireliği düzenlemesi, Balıkesir Köprüsü'ne kadar Kocaçay'ın her iki yanında da yürüyüş yolları, peyzaj düzenlemeleri gibi çalışmalarla devam edecek. Tavşanlı halkının hafızasında ayrı bir yeri olan Ada Mesireliği'nin düzenlenmesiyle tekrar halkımızın hizmetine sunmak için başlattığımız çalışmalara hızla devam ediyoruz. Hayvan Pazarı bölgesinde yüklenici firma çalışmalarını tamamlamak üzere. Belediye olarak biz de gereken çalışmaları yapıp ihtiyaç olarak inandığımız yeni, modern kapalı Hayvan Pazarı'nı halkımızın hizmetine sunacağız."

Muhabir: Selma Kocabaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: