Tavşanlı’daki Okullarda Tatil Erken Başladı

2012-2013 eğitim-öğretim yılının son ders zilini bekleyen milyonlarca öğrenci şimdiden yaz tatilinin planlamasına başlamış durumda....

2012-2013 eğitim-öğretim yılının son ders zilini bekleyen milyonlarca öğrenci şimdiden yaz tatilinin planlamasına başlamış durumda. Tavşanlı genelinde de 14 Haziran Cuma günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitim alan 18 bin 447 öğrenci karne heyecanı ve bir üst sınıf geçmenin mutluluğunu bekliyor.

Tavşanlı’da ki bir çok okulda ise yaz tatili şimdiden başlamış durumda. İstiklal İlköğretim Okulu’nda bazı sınıflarda eğitim ve öğretim sezonunu tamamlayan öğretmenler, öğrencilerin okul bahçesinde arkadaşlarıyla oyun oynamalarına izin veriyor.

Reklam
Reklam

Sivil kıyafetle okula gelen öğrenciler sıcak havada sınıflarından okul bahçesine çıkarak futbol, basketbol ve yakar top oyunlarıyla eğleniyor. Bu arada okul aile birlikleri de kermesler açarak okullarının eksikleri için gelir toplamaya çalışıyor. Okul bahçesinde kurulan tezgahta ev hanımlarının yaptıkları pasta ve börek çeşitleri okulu ziyaret eden veya yoldan geçen vatandaşlara satılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: