Tavşanlı'dan Kısa Kısa

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Altıntaş ilçesinde yaptırılan ve 29 Ekim'de hizmete girmesi planlanan Zafer Bölgesel Havalimanı'nın

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Altıntaş ilçesinde yaptırılan ve 29 Ekim'de hizmete girmesi planlanan Zafer Bölgesel Havalimanı'nın sağlayacağı avantajların değerlendirilmesi için tanıtım çalışması başlatılacağını bildirdi.

Efe, gazetecilere yaptığı açıklamada, havalimanı inşaatında düzenlenen inceleme gezisine katılarak, çalışmaları yerinde gördüğünü belirtti.

Havalimanının bölgenin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını ve bölgedeki hareketliliği artıracağını ifade eden Efe, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Havalimanının açılmasından önce bölgenin bütün zenginlik ve güzelliklerini tanıtan bir kitapçık çıkarılmasını benimsedik. Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere Tavşanlı'nın, Emet'in, kuruluşun toprağı Domaniç'in en güzel şekilde tanıtılması gerektiğini düşünüyoruz. Bundan dolayı şimdiden hazırlıklara başladık. Bölgeyi tanıtan bir kitapçığın, havalimanına gelen kişilere cazip bir sunum olacağına inanıyoruz. Havalimanının şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

-Hayvancılık destekleme bedelleri ödendi

Tavşanlı ilçesinde, üreticilere hayvancılık destekleme bedellerinin ödendiği bildirildi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yılın ilk 6 ayında hayvancılık desteklemelerinde 109 çiftçiye 616 besilik erkek sığır için toplam 184 bin 800 lira ödendiği belirtildi.

Açıklamada, birinci ve ikinci 3'er aylık dönemlerde de süt desteklemesi kapsamında bin 406 çiftçiye 9 bin 437 litre süt için 407 bin 263 lira ödendiği duyuruldu.

Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz