Tavşanlı'dan Kısa Kısa

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kurban Bayramı'nda Belediye Aşevi'ne yapılan yardımlardan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kurban Bayramı'nda Belediye Aşevi'ne yapılan yardımlardan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı süresince gerek görevlilerin bulunduğu araçlara gerekse bizzat Belediye Aşevi'ne gelerek kurban pay ve kellelerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veren kuruluşa teslim eden vatandaşlara teşekkür ettiğini bildirdi.

Bu birlik ve beraberliğin sonucu olarak Belediye Aşevi'nin yıllık et tüketim miktarının bir bölümünü karşıladıklarını belirten Güler, "Dini bayramlarımızın insanlık için birlik ve beraberlik adına ne kadar önemli olduğunun bilinciyle konuya duyarlılık gösteren tüm Tavşanlı halkına teşekkür eder, saygılarımızı sunarız" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

-Belediye ekiplerinin temizlik çalışmaları sürüyor

(Fotoğraflı)

Tavşanlı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı tatili sonrası temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, yaptığı yazılı açıklamada, kentin tüm cadde ve sokaklarında bulunan çöp konteynerlerini temizleyen ve ilaçlayan ekiplerin, merkezden başlamak üzere tüm cadde ve sokaklarda çalışma yapacağını bildirdi.

Ekiplerin bayram sonrası kirlenen çöp konteynerlerini temizlediğini duyuran Güler, şunları kaydetti:

"Organik atıklardan dolayı oluşabilecek bakteri ve haşerelere karşı da ekiplerimiz ilaçlama yapıyor. Çalışmalarına ilçe merkezinden başlayan ekip arkadaşlarımız, ilçenin tüm cadde ve sokaklarında bu çalışmayı yaparak hijyenik bir ortam sağlayacak."

Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: