Tayfun Taşdemir, Dünya 3 Bant Bilardo Kupası'nın 3. Ayağı'nda Şampiyon Oldu

 İSTANBUL / DHA (fotoğraflı) Bugüne kadar katıldığı tüm uluslararası yarışmalarda ülkemizi başarıyla temsil eden Tayfun Taşdemir, Vietnam'da düzenlenen Dünya 3 Bant

İSTANBUL / DHA (fotoğraflı)

Bugüne kadar katıldığı tüm uluslararası yarışmalarda ülkemizi başarıyla temsil eden Tayfun Taşdemir, Vietnam'da düzenlenen Dünya 3 Bant Bilardo Kupası'nın 3. Ayağı'nda şampiyon oldu.
Dünya çapında 148 bilardocunun katıldığı ve 10-16 Ağustos tarihleri arasında Vietnam'da düzenlenen Dünya 3 Bant Bilardo Kupası'nda Milli sporcu Tayfun Taşdemir, dünya şampiyonluğunu elde etti.
Dünyanın en iyi bilardocularından biri olarak gösterilen Torbjörn Blamdahl'la finalde karşılaşan Taşdemir, rakibini 40-34 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.
Daha önce Avrupa Kulüpler Şampiyonluğu ve Milli Takımlar Dünya Şampiyonluğu bulunan milli sporcu, Vietnam'da elde ettiği Dünya Kupası şampiyonluğu ile kariyerinde ilk kez bireysel olarak şampiyon olmuş oldu.
DÜNYA KUPASI 5. AYAĞI İSTANBUL'DA YAPILACAK
Tayfun Taşdemir, Ekim ayında İstanbul'da düzenlenecek olan ve milli bilardocu Semih Saygıner'in de katılacağı Dünya 3 Bant Bilardo Kupası 5. Ayağı'nda mücadele edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: