Tayfur Havutçu'ya başkan Demirören'den dön çağrısı

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve metris cezaevine konulan ve yeni çıkarılan 6250 sayılı yasanın...

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve metris cezaevine konulan ve yeni çıkarılan 6250 sayılı yasanın kanunlaşmasıyla birlikte dün tahliye edilen Tayfur Havutçu takımın başına yeniden geçmek için gün sayıyor.
Yurt dışında olan Başkan Yıldırım Demirören'in Tayfur Havutçu'yu telefonla aradığı ve "Aramıza hoş geldin. Allah bir daha bize böyle bir üzüntü yaşatmasın. İstediğin zaman takımın başına geçebilirsin. Sana inancımız ve güvenimiz sonsuz." diye konuştuğu belirtildi.
Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Ligtv'nin haberine göre; Tayfur Havutçu'dan sonra eşi Neslihan Havutçu ile de konuşan Yıldırım Demirören'in "Seni tebrik ediyorum. Çok dik durdun. Eşine çok büyük destek verdin. Her başarılı erkeğin arkasında akıllı bir bayan vardır sözünü doğru çıkardın." dediği öğrenildi.
Yarın UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Stoke City maçını tribünde eşi ile birlikte izleyecek Tayfur Havutçu, karşılaşma öncesi ise Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek oyuncularına başarılar dileyecek.
İlk yarı sonuna kadar dinlenmeyi düşünen Tayfur Havutçu ikinci yarı ile birlikte takımın başına geçmeyi düşünüyor.
Bir yandan dinlenip, bir yandan da ziyaretçilerini ağırlayan Tayfur Havutçu, eşi Neslihan ve kızı Mina ile birlikte, evinin önünde basın mensuplarına görüntü verdi ve kısa bir açıklama yaptı. Tayfur havutçu, "Özgürlüğümüze kavuştuk, ailemize kavuştuk. Kızımın da doğum günü. O yüzden çifte bir mutluluk yaşıyoruz. İnşallah en yakın zamanda diğer arkadaşlar da özgürlüklerine kavuşurlar." dedi.

Reklam
Reklam

SERDAL ADALI'YA KİMSE ULAŞAMIYOR
Dün akşam üzeri tahliye edilen ve ardından da gece ailesiyle birlikte tatile çıkan Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, 10 gün sonra İstanbul'a dönerek başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerle bir araya gelecek.
Yönetici Mete Düren'in, 'kendisine ulamıyoruz, evine gidip geçmiş olsun dileklerimizi ileteceğiz.' dediği Adalı'nın bu toplantı sonrası geleceğiyle ilgili bir takım kararlar vereceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz