Tayini Çıkan Adliye Personellerinin Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi

Erzurum Adliyesinde görevli zabıt kâtipleri Emrah Gedik, Neslihan Gedik ve Mesut Kotan’ın tayinleri çıkması münasebetiyle...

Erzurum Adliyesinde görevli zabıt kâtipleri Emrah Gedik, Neslihan Gedik ve Mesut Kotan’ın tayinleri çıkması münasebetiyle Erzurum Barosunda veda yemeği verildi.

Yemeğe Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Adalet Komisyonu Başkanı Erol Ofluoğlu, Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcısı Radi Akyol, Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül, Cumhuriyet Savcıları ve çok sayıda personel katıldı.

Yemekte Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, tayini çıkan personellere plâketlerini vererek yeni görev yerlerinde başarılarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: