Tayini Çıkan Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği

Silifke Adliyesi çalışanları, yaz kararnamesiyle başka illere tayini çıkan savcı ve hakimler için veda yemeği...

Silifke Adliyesi çalışanları, yaz kararnamesiyle başka illere tayini çıkan savcı ve hakimler için veda yemeği düzenledi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yaz kararnamesiyle tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Vekil Öztürk, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim İlhan, Asliye Ceza Hakimi Tufan Arslantaş, Cumhuriyet Savcıları Ramazan Akın ve İbrahim Obut için adliye çalışanları Kızkalesi Kilikya Otelde veda yemeği verdi.

Yemeğe katılanlara 'hoş geldiniz' diyerek tüm adliye personelinin üzüntüsünü dile getiren Adalet Komisyonu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Zaim, uzun süredir birlikte çalıştıkları hakim ve savcılardan ayrılmanın burukluğunu yaşadıklarını da ifade etti. Müzik eşliğinde yenen akşam yemeğinin ardından söz alan Cumhuriyet Başsavcısı Vekil Öztürk, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim İlhan, Asliye Ceza Hakimi Tufan Arslantaş, Cumhuriyet Savcıları Ramazan Akın ve İbrahim Obut yaptıkları konuşmalarda görev yaptıkları Silifke adliyesinde birlik ve beraberlik içerisinde tüm personel, Silifke halkı ve kurum ve kuruluşlarla çalışmalar yürüttüklerini belirterek tayinlerinin çıkışı ve Silifke’den ve Silifkelilerden ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Yemekte ayrıca Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar ve Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Cumhuriyet Başsavcısı Vekil Öztürk, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim İlhan, Asliye Ceza Hakimi Tufan Arslantaş, Cumhuriyet Savcıları Ramazan Akın ve İbrahim Obut’a Silifke anısına çeşitli hediyeler ve plaketler verdiler.

Hakim ve savcılar onuruna verilen veda yemeğine Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Garnizon Komutanı Binbaşı İbrahim Alan, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Sayılan, Cumhuriyet Başsavcısı Vekil Öztürk, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim İlhan, Asliye Ceza Hakimi Tufan Arslantaş, Cumhuriyet Savcıları Ramazan Akın ve İbrahim Obut’un yanı sıra Silifke adliyesinde görev yapan hakim ve savcılar, adliye personeli ve avukatlar katıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz