Tayini çıkan öğretmenlerini gözyaşlarıyla uğurladılar

Osmaniye’de 15 yıl görev yaptığı okuldan tayini çıkan öğretmen için düzenlenen veda töreninde, öğrenciler gözyaşlarına...

Osmaniye’de 15 yıl görev yaptığı okuldan tayini çıkan öğretmen için düzenlenen veda töreninde, öğrenciler gözyaşlarına boğuldu
Merkez Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Burhan Alibekiroğlu için Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesi’ne tayininin çıkması nedeniyle öğrencileri tarafından tören düzenlendi.
Törende öğrenciler adına konuşan Ayşe Kurt, “Okulumuzda uzun zamandır hizmet veren değerli öğretmenimizin bütün arkadaşlarımızın kalbinde ayrı bir yeri vardır. Onun öz değerlerine, bilgisine ve öğrencilerine bağlılığı takdire şayandır. Bir öğretmenin öğrencisine verebileceği en güzel hediyeyi yani sevgi ile sadakati bizlere vermiştir.” dedi.
Okul Müdürü Erol İnce ise ayrılmanın kolay ancak güzel ayrılmanın çok zor olduğuna dikkat çekerek, Alibekiroğlu’na yeni görev yerinde başarılar diledi.
15 yıldır Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik yapan ve tayini çıkan Burhan Alibekiroğlu ise öğrencilerini çok özleyeceğini belirterek, herkesin hakkını helal etmesini istedi.
Konuşmaların ardından Alibekiroğlu’na Okul Müdürü İnce tarafından teşekkür plaketi verildi. Plaket takdimi esnasında öğrencileri gözyaşlarına hakim olamadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz