Tayini Çıkan Personele, Veda Yemeği

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’nde görevli iken başka illere tayini çıkan...

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’nde görevli iken başka illere tayini çıkan personele veda yemeği verildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’nde görevli 11 personelin tayinin çıkmasıyla ilgili Adıyaman Polisevi’nde veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, müdür yardımcıları, şube müdürleri, rütbeli personel ve tayini çıkan personel katıldı. Tayini çıkan personellere yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı başarı plaketi verildi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, tayini çıkan personellere yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek, yeni görev yerlerinde de aynı özverili çalışmayı sergileyeceklerine inandığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: