Tayini Çıkan Vali Yardımcısı Ve Kaymakamlara Veda Yemeği

KARS (AA) - Kars Valisi Eyüp Tepe tarafından, farklı kentlere tayini çıkan vali yardımcıları ve kaymakamlara veda programı düzenledi.

KARS - Kars Valisi Eyüp Tepe tarafından, farklı kentlere tayini çıkan vali yardımcıları ve kaymakamlara veda programı düzenledi. Tepe, DSİ sosyal tesislerindeki programda yaptığı konuşmada, tayini çıkanlara görevleri süresince yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Programa, Vali Eyüp Tepe ve eşi Emine Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü, Adalet Komisyon Başkanı İbrahim Kayabaşı, Baro Başkanı İbrahim Baştimar, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire amirleri katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: