Tayyip Erdoğan farkı

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Koyun'a göre, İsrail'e karşı hükümetin tutumu sürecin başından beri

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Koyun'a göre, İsrail'e karşı hükümetin tutumu sürecin başından beri doğru bir tepki içerisinde devam ediyor.

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun yaptığı açıklama da, İsrail'in Ortadoğu'dan geçmişten bugüne kadar elini kolunu sallaya sallaya dolaşdığını ve bu duruma birilerinin dur demesi gerekirdi, onuda farkıyla Başbakanımız Tayyip Erdoğan yaptı diye konuştu.

İsrail'in Mavi Marmara saldırısıyla birlikte başından beri haksız bir mücadele içerisinde olduğunu savunan Koyun, "artık yeter ve birileride çıkıp bu işe dur demeliydi, ben Türkiye'nin son dönemdeki tavrını başbakanımız Tayyip Erdoğan farkı olarak görüyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz