'Taze balık' hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı

Sarıyer’de balık restoranından kasa ile balık çalan 2 kişi güvenlik kamerasına yakalandı. Şahısların yaptığı hırsızlık...

Sarıyer’de balık restoranından kasa ile balık çalan 2 kişi güvenlik kamerasına yakalandı. Şahısların yaptığı hırsızlık olayı saniye saniye görüntülendi. Restoran çalışanları, hırsızların taze balığı başka restoranlara satmak için çaldığını iddia etti.

Tarabya Sahili’nde bulunan balık restoranında ilginç bir hısızlık olayı yaşandı. Sabah saatlerinde, personel kahvaltı yaparken restoran önüne seyyar satıcı arabası ile gelen 2 kişi, restoranın önüne sergilenmek için bırakılan 1 kasa balığı çaldı. Bu olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Reklam
Reklam

Güvenlik kameralarından tespit edilen görüntülerde, zanlılar restoranın önüne gelince önce sağı solu kontrol ediyor. Daha sonra kapı açılarak camekanın arkasında duran 1 kasa taze balık şahıslarca alınıp seyyar satıcı arabasına konuyor. Şahıslar daha sonra hiçbir şey olmamış gibi restoranın önünden ayrılıyor. Yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra tekrar restoranın önünden geçiyor.

Restoran çalışanları hırsızlık olayını anlatırken önemli bir duruma dikkat çekti. Taze balığın zor bulunduğunu belirten restoran çalışanları, şahısların çaldıkları balığı başka restoranlara sattığını iddia etti.

Bu arada, emniyette şikayet üzerine harekete geçti. Görüntüleri inceleyen polis balık hırsızlarını arıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz