Tb Başkanı Gürsel Özbey'e Ziyaretler Sürüyor

Malatya Ticaret Borsası (TB) Başkanı Gürsel Özbey, “Birlik ve beraberlikle başarı sağlanır” dedi.Muğla Malatyalılar Derneği...

Malatya Ticaret Borsası (TB) Başkanı Gürsel Özbey, “Birlik ve beraberlikle başarı sağlanır” dedi.

Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, TB Başkanı seçilen Gürsel Özbey’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Ateş, “Önceki başkanımız Mehmet Tahir Kalaycıoğlu ile yıllarca birlikte çalışan ve şimdi başkan olan Gürsel bey’e hayırlı olsun demek için buradayım” diyerek, “Kalaycıoğlu ve Gürsel başkanımız, birkaç yıl önce Muğla Malatyalılar Derneği olarak Muğla’da organize ettiğimiz kültürel geziye katılmışlar ve onur vermişlerdi” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

TB Başkanı Gürsel Özbey ise, “Nüvit bey ile ayrı dostluğumuz var” diyerek, kendisini başkan seçen üyelere teşekkür ederek, ““Birlik ve beraberlikle başarı sağlanır” şeklinde konuştu. Özbey, “Uzun yıllar birlikte çalıştığımız başkanımız Mehmet Tahir Kalaycıoğlu’ndan aldığım bayrağı daha yükseklere çıkarmak için yönetim kurulu arkadaşlarla birlikte çalışacağız”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: