TBBM Başkanı Çiçek: Başbakanın ameliyatı küçük bir operasyon

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, ameliyat olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, ameliyat olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumunda merak edilecek bir şeyin olmadığını, ameliyatın küçük bir operasyon olduğunu belirterek, “Allah şifa versin” dedi.
Kazakistan'ın 20. bağımsızlık yıldönümü dolayısıyla Ankara Gençlik Parkı Necip Fazıl Kısakürek Salonu’nda verilen konsere katılan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, cumartesi günü sindirim sistemi ameliyatı geçirdiği öğrenilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumunda merak edilecek bir şeyin olmadığını söyledi.
Ameliyatın küçük bir operasyon olduğunu aktaran Çiçek, Başbakan Erdoğan için "Allah şifa versin.” diye dua etti.
Kazakistan'ın bağımsızlığının 20. yılı münasebetiyle düzenlenen konsere, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Zhanseit Tuimebayevak, Kazakistan Senato Başkanı Hayrat Mami'nin yanısıra çok sayıda davetli katıldı. Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen kutlamada Kazakistan'ın geleneksel şarkıları söylendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz