TBF Başkanı Turgay Demirel ve Milli Takım kurmayları basınla buluşuyor

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Turgay Demirel, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Başantrenör Orhun...

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Turgay Demirel, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Başantrenör Orhun Ene ve Kaptan Hidayet Türkoğlu, yarın saat 10.30’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda basının karşısına çıkacaklar.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Ay-Yıldızlılarımızın başantrenörü Orhun Ene ve 12 Dev Adam’ın kaptanı Hidayet Türkoğlu basınla bir araya geliyor.
Başkan Demirel, Erdenay, Ene ve Türkoğlu, yarın saat 10.30’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenecek basın toplantısında A Milli Takımımızın 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası’ndaki mücadelesi ile değerlendirmelerde bulunacaklar.
Ay - yıldızlıların Litvanya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen EuroBasket 2011’e dün ikinci turda veda etmesinin ardından bugün yurda dönen TBF Başkanı Turgay Demirel ve A Milli Takım kurmaylarının açıklamalar yapacağı toplantı Abdi İpekçi Spor Salonu’nun Basın Toplantı Odası’nda saat 10.30’da başlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz