TBF, basketbol gönüllüsü arıyor

İSTANBUL (İHA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), 2-11 Eylül tarihleri arasında Ankara, Bursa ve İzmir'de organize edilecek 30. Bayanlar Avrupa Şampiyonası organizasyonunda görev almak isteyen gönüllülerin müracaatını bekliyor.

TBF, Türkiye'nin 2001 yılında büyük bir başarıyla düzenlediği 32. Avrupa Şampiyonası'ndan bu yana gerçekleştirilen tüm uluslararası basketbol organizasyonların başarısında önemli rol oynayan gönüllüleri bir kez daha göreve çağırıyor. 2-11 Eylül tarihlerinde Ankara, Bursa ve İzmir'de organize edilecek olan 30. Bayanlar Avrupa Şampiyonası organizasyonunda görev almak isteyen gönüllü adayları için başvuru süresinin bugün başladığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Avrupa basketbolunun en önemli ikinci organizasyonu olarak kabul edilen Bayanlar Avrupa Şampiyonası'nda görev almak isteyen gönüllü adaylarının, " www.tbf.org.tr " sitesinde bulunan "Gönüllü Başvuru Formu"nu eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekiyor. Gönüllüler, mihmandarlık, istatistik hizmetleri, basın hizmetleri, saha içi ve tribün organizasyonları, ofis hizmetleri, spikerlik hizmetleri, satış hizmetleri, yer gösterme hizmetleri, doping kontrol hizmetleri ve genel hizmetler gibi çok çeşitli alanlarda faaliyet gösterecek.