TBF, çıkardığı dergiyle bisiklet sporunu 7'den 77'ye sevdiriyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) toplumda bisiklet sevgisinin 7'den 77'ye oluşması için bisiklet dergisi çıkarıyor. <br/>...

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) toplumda bisiklet sevgisinin 7'den 77'ye oluşması için bisiklet dergisi çıkarıyor.
TBF, Bisiklet dergisinin üçüncüs sayısını çıkardı. Bisiklet dergisi üçüncü sayısında bayan voleybolcu Neslihan Demir Darnel'in bisiklet tutkusu, 47 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül'ün bisiklet sporunun yaygınlaşmasına yönelik çalışmaları yer alıyor. Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı ve Bisiklet Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Açıkalın, derginin Türkiye'de bisiklet sporu adına önemli boşluğu doldurduğunu söyledi.
Toplumda bisiklet sporunun 7'den 77'ye yaygışlaşması için bu yıl TBF'nun 'Trafikte Bisikletliye Saygı' sloganını kullandıklarını belirten Açıkalın, yaptıkları bilgilendirme ve tanıtımlarla yurt genelinde her geçen gün bisiklet sporuna karşı ilginin arttığını kaydetti.
Açıkalın,"Üçüncüs sayısını çıkardığımız Bisiklet dergisiyle ülkemizde önemli bir boşluğu dolduruyoruz. Dergimizle bisiklet sporuna 7'den 77'ye herkesin ilgi duyması için uğraş veriyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz