Tbmm Başkanı Cemil Çiçek Malatya’da

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek Malatya’ya geldi.İnönü Üniversitesi’nin akademik yılı açılışına katılmak...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek Malatya’ya geldi.

İnönü Üniversitesi’nin akademik yılı açılışına katılmak ve fahri doktora ünvanı almak üzere Malatya’ya gelen TBMM Başkanı Cemil Çiçek, ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Ziyarette Vali Vasip Şahin, Çiçek’e brifing verdi.

Öznur Çalık dışında Malatya milletvekilleri, AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi'nin de yer aldığı ziyarette basın mensuplarına sadece bir dakika görüntü alınmasına izin verildi. Çiçek sorulara cevap vermeyeceğini söylerken, Valiliğe gelişte de öğrencilerin buket çiçeği ve polis mangası ile karşılandı.

Reklam
Reklam

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde İnönü Üniversitesi’nin akademik yılı açılış törenine katılacak olan Çiçek’in öğle saatlerinde Malatya’dan Elazığ’a geçeceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: