Tbmm Başkanı Çiçek Ak Partı Erzurum Kadın Kolları Üyelerini, Meclıste Kabul Ettı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Erzurum Kadın Kolları üyelerini, mecliste kabul etti.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Erzurum Kadın Kolları üyelerini, mecliste kabul etti.

Çiçek, Erzurum'da yeni göreve başlayan AK Parti Kadın Kolları üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Hükümet olarak Erzurum'u önemsediklerini belirten Çiçek, kadın kolları üyelerini Ankara'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir de, Çiçek'e duyarlılığndan dolayı teşekkür ederek, kadınların siyasette hak ettiği konuma gelmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Kongresinin başarılı geçtiğini belirten Demir, 'Genel Başkanımız Gürdal Akşit, bugüne kadar önemli başarılara imza attı. Bundan sonrada başarılı çalışmalarının devam edeceğine inanıyoruz. Coşkulu bir kongre yaşandı. Erzurumlu kadınlar çoşkuları ile başbakanımızın özel ilgisini gördü ve Başbakanımız kürsüden Erzurum'u özel olarak selamladı. Bu durum bizimi motivasyonumuzu artırdı' dedi.

Ziyaretin artından AK Parti Erzurum Kadın Kolları üyelerine, Sağlık Bakanı Recep Akdağ' tarafından yemek programı düzenlendi. Yemeğe AK Parti Erzurum Milletvekilleri Fazilet Çığlık, Adnan Yılmaz ve eşi Dilek Yılmaz katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: