TBMM Başkanı Şahin'den mahalle mitingi

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, "Seçim sonuçlarını en iyi tahmin eden bir firmanın anket sonucuna göre AK Parti, 2007 yılında aldığı oy oranının üstünde bir oy oranı ile yeniden iktidara geliyor" dedi.

KARABÜK (İHA) - TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, "Seçim sonuçlarını en iyi tahmin eden bir firmanın anket sonucuna göre AK Parti, 2007 yılında aldığı oy oranının üstünde bir oy oranı ile yeniden iktidara geliyor" dedi.

Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ak Yürüyüş" programına katıldı. Şahin, Şirinevler, Esentepe ve Yeşilmahalle'yi kapsayan programda 8 kilometre yol yürüyerek halkı selamladı. Şahin, daha sonra Esentepe mahallesinde halka seslendi. Mitingde Şahin'i eşi Saniye Şahin de yalnız bırakmadı. 12 Haziran Pazar günü tüm dünya medyasının Türk halkının sandıkta ne söyleyeceğini merak ettiğini ifade eden Şahin, "Hizmette ortaya bir şey koyamayanlar, sandıkta hep barajın altında kalmışlardır.

Reklam
Reklam

Bu millete beklediği hizmeti veremeyenler, sadece laf üretenler, iş üretmeyenler hep sandıkta boğulmuştur. Sizin partiniz AK Parti, girdiği her seçimde halktan aldığı desteği hep artırmıştır. Bugün seçim sonuçlarını en iyi tahmin eden bir firmanın anket sonucu elime ulaştı. Şu anda anketler yayınlanmıyor yasaklara göre, ancak şunu hemen ifade edeyim, bu anket sonucuna göre AK Parti, 2007 yılında aldığı oy oranının üstüne bir oyla yeniden iktidara geliyor" diye konuştu.