TBMM Başkanvekili Yakut, bakanlar Bayraktar ve Yıldız nikah şahitliği yaptı

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya'nın oğlu Süleyman Öksüzkaya ile Ferda Tekçe'nin nikah şahitliğini yaptı.

Flamingo Düğün Salonu'nda, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kıydığı nikahta, Yakut, Bayraktar ve Yıldız'ın yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer ile Kayseri Valisi Mevlüt Bilici de çiftin şahitleri oldu.

Reklam
Reklam

Bakan Bayraktar, nikahın ardından yaptığı konuşmada, evlilikte sevgi ve saygının önemine dikkati çekti.

Genç çiftlere birbirlerine ve ebeveynlerine saygılarını elden bırakmamalarını öğütleyen Bayraktar, "Geleneklerimize, dinimize, örfümüze uygun aile olmak zorundayız. Bu yavrularımız da inşallah örnek Türk ailesi olacaklar, vatanımıza, milletimize güzel evlatlar yetiştirecekler" dedi.

Bakan Yıldız da bu yılın AB tarafından "Aktif Yaşlanma Yılı" ilan edildiğini belirtti.

Bu konudaki endişelerin had safhaya vardığını ifade eden Yıldız, "Çocukların, gençlerin çoğalması devlet politikası haline geldi. O yüzden bu cüzdanı verirken Ferda kızımıza ve Süleyman oğlumuza başbakanımızın nasihatını bilimsel yolla anlatacağım. Bu yıllarda 3, belki gelecek yıllarda ülkemiz için 3'ten daha fazla çocuğu tavsiye etmek zorunda kalabileceğiz. Allah'tan hayırlı evlatlar niyaz ediyorum" diye konuştu.

Yıldız, konuşmasının ardından, evlilik cüzdanını geline verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz