TBMM Başkanvekili Yakut'un Babasının Vefatı

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut'un dün vefat eden babası Ali Yakut (75) için Kayseri'de cenaze töreni düzenlendi.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut'un dün vefat eden babası Ali Yakut (75) için Kayseri'de cenaze töreni düzenlendi.

Hunat Camii'nde öğle namazının ardından düzenlenen cenaze törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş, Nurettin Canikli, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, milletvekilleri, ler, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Ali Yakut'un cenazesi, İl Müftüsü Ali Maraşlıgil tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, doğum yeri olan Pınarbaşı ilçesine bağlı Büyükkaramanlı köyüne gönderildi.

Bir süredir Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde böbrek yetmezliği tedavisi gören Ali Yakut dün akşam saatlerinde hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Musa Özyürek / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: