TBMM Genel Kurulu'ndaki Küfürlü Tartışma

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın kendisine yönelik sarf ettiği küfürlü sözlere

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın kendisine yönelik sarf ettiği küfürlü sözlere ilişkin, "Bunları kabul etmek mümkün değil. O sözün bittiği yerdi, gerektiği zaman nasıl bir karşılık bulacağını hep birlikte göreceksiniz" dedi.

CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün'ün daveti üzerine Tokat'a gelen Genç, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Yıllardır siyasetin içinde olduğunu belirten Genç, "Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birliğini ve bütünlüğünü savunuyorum. Hırsızlıklarla ve yolsuzluklarla mücadele ediyorum" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Bir basın mensubunun, TBMM Genel Kurulu'ndaki küfürlü tartışmayı hatırlatması üzerine Genç, "Bunları kabul etmek mümkün değil. O, sözün bittiği yerdi, gerektiği zaman nasıl bir karşılık bulacağını hep birlikte göreceksiniz. Tokat halkına çok büyük saygı duyuyorum. Tokat halkı, onurlu ve soylu bir halktır, bana o söylenen lafları kendi vicdanları kabul ediyorsa buyursunlar. Başka bir şey demiyorum" diye konuştu.

Milletvekili Genç, gündeme ilişkin değerledirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu yineleyen Genç, "Mevcut anayasaya göre 20 milletvekili imza verirse herkes aday olabiliyor. Ben bu 20 imzayı alabileceğime inanıyorum" dedi.

Muhabir: Zehra Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: