Tbmm İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Üstün’den Ak Yaşam Derneği’ne Ziyaret

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK...

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ile birlikte Adıyaman’ın Kahta İlçesinde bulunan AK Yaşam Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Dernekte yöneticilerle ve üyelerle sohbet eden Ayhan Sefer Üstün, Dernek Başkanı Hamza Temur’dan bilgi aldı. Derneğin fakir insanlara ve eğitime katkı sunmak amacıyla kurulduğunu söyleyen Temur, her yıl bir çok yardıma ihtiyacı olan insana yardımda bulunduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanlığı tarafından kabul edilen bir projelerinin de uygulamada olduğunu söyleyen Temur, çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de konuşmasında derneğin çalışmalarına değindi. Komisyon olarak Adıyaman’a geldiklerini ifade eden Metiner, Ayhan Sefer Üstün ile okul yıllarından beri tanıştıklarını söyledi.

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise Kahta’da aktif bir dernek görmekten dolayı memnun olduğunu söyledi. Dernekleri yakından tanıdığını ifade eden Üstün, 28 Şubat sürecinde vakıftan vakıfa koştuklarını söyledi.

Daha önce İlim Yayma Vakfı, Müsiad ve Mazlum-Der gibi oluşumlarda aktif rol aldığını söyleyen Üstün,” Dernek ve vakıfların faaliyetlerini çok iyi biliyorum. Ben de uzun yıllar bu tür oluşumların içinde bulundum. Kahta’da canlı bir dernek görmek beni memnun etti. Birlik olan yerde nifakda olmaz. Dernek yeni kurulduğu halde çok güzel şeyler yaptığını öğrendim. Sizin öğrencilere yaptığınız yardımlar ilerde iyi sonuç verirse tüm yorgunluğunuz geçer” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: